2.2.10

Επιτέλους κάποιος ασχολήθηκε (37 days left)

12 σχόλια:

  1. Ανώνυμος3/2/10, 3:07 μ.μ.

    mvre megalh agaph tis exete tis cameres ki oi dyo!eykairia de xanete.apo thn allh gia kalo einai,opote giati oxi.xmmm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/2/10, 3:09 μ.μ.

    terastia pleon h koilia!pws thn paleyeis re oliv?xara sto koyragio sas,egymonoyses.mou fainetai de tha kanw paidia:S:S

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/2/10, 3:12 μ.μ.

    molis diavasa kai to eimai terastia sto bolg ths oliv kai eida th photo.
    re paides,mpas ki einai didyma kai den to xei parei prefa to doctori???xaxaxa:))))
    se kathe allh periptwsh poly ntaglari h athnoula!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άντε μωρέ! Εννοείται δημόσιο! Άντε με όλους τους κλέφτες που εκμεταλλεύονται χαρές και λύπες και του κοσμάκη! Δημόσιο μαιευτήριο ουμπεράλες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος3/2/10, 4:51 μ.μ.

    Η Χάρις είναι από τους πιο σημαντικούς Ανθρώπους του χώρου. Το λέω και το εννοώ!

    Πολλούς χαιρετισμούς από τον Γιώργο Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος3/2/10, 5:19 μ.μ.

    Ωραία έκφραση το νταγλάρι για ένα μωρό και μάλιστα κοριτσάκι..... Στον ένατο έτσι είναι οι κοιλιές, ολόκληρο παιδί είναι μέσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος4/2/10, 2:59 μ.μ.

    Να δούμε και μια άλλη άποψη.
    Η κυρία Γαβρίλη κατοικεί στην Αθήνα. Παραλίγο θα γεννούσε σε ιδιωτικό αλλά ο ντόκτορας της έριξε τον τιμοκατάλογο και της ήρθε νταμπλάς. Έψαξε και βρήκε μία, δύο, πέντε εναλλακτικές επιλογές ΚΑΛΩΝ και ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΩΝ σε παροχές δημοσίων νοσοκομείων... Μέχρι εδώ καλά και μπράβο που ο Αντώναρος κάλεσε τις κάμερες.
    Αλλά...
    υπάρχει και το άλλα.
    Τι να μας πει τώρα αυτό το ρεπορτάζ για την κυρία Σούλα από τη Νάξο που δεν έχει άλλη επιλογή παρά να γεννήσει στο άθλιο νοσοκομείο του νησιού.
    Τι να πει το ρεπορτάζ για την κυρία Πέπη από το Σουφλί... για την κυρία Νίτσα από την Κρυσταλλοπηγή... για την κυρία τάδε από το δείνα μέρος που ΔΕΝ έχει επιλογές.
    Το θέμα δυστυχώς δεν είναι το αν θα γεννήσει μία γυναίκα σε δημόσιο ή σε ιδιωτικό.
    Το θέμα είναι ότι ψάχνουμε με το κυάλι να βρούμε ένα σωστό νοσοκομείο. Το να επιλέξεις ιδιωτικό είναι δικό σου πρόβλημα, πες το ανάγκη, πες το περιττή διαδικασία, πες το παραπληροφόρηση ότι ίσως εξυπηρετηθείς καλύτερα...
    Άλλα πού απευθύνεται το ρεπορτάζ; Στη μέση Ελληνίδα της επαρχίας που υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να γεννήσει με επιβλέπων ιατρό έναν ειδικευόμενο σε ένα νησί;;;
    Μιας και η Ολίβια είναι και εν δυνάμει ιατρός, μιας και έχει πτυχίο στην Ιατρική, θα ήθελα να μας κάνει, όταν με το καλό γεννήσει το μωράκι της (και όχι νταγλάρι όπως άκομψα κάποιος είπε)μια εκτενή αναφορά με κάμερες, και παρακάμερες και ότι γουστάρει με το φλέγον θέμα της ανύπαρκτης παροχής υγείας στην επαρχία.
    ΑΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι έπαθες βρε Αννα;
    Υάρχει άνθρωπος που δεν συμφωνεί με αυτά που λες; Στην επαρχία οι γυναίκες ζουν ενα δράμα... και εμείς μιλάμε για ιδωτικό ή δημόσιο... Ομως δεν βλέπω πού είναι το κακό; Το ότι δεν μας άρεσε ο λογαριασμός; Οτι δεν συμφωνούμε με τη λογική ο γιατρός πληρώνεται όσο και το δωμάτιο; Ιτι η εγκυμοσύνη δεν είναι αρώστια; Ενα-ενα βρε Αννα...
    και μην γράφεις πράγματα που ΔΕΝ ξέρεις... δεν κάλεσα τις κάμερες...οι κάμερες ήρθαν επειδή είχαμε ασχοληθεί με το θεμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος4/2/10, 6:05 μ.μ.

    :) φυσικά και δε ξέρω (κοκκίνισμα)
    Συμφωνώ και κουνάω και σημαιάκια με τη λογική ότι είναι ΑΘΛΙΟ ο γιατρός να πληρώνεται όσο και το δωμάτιο αλλά παρακολουθώντας το ρεπορτάζ αυτό δεν αναφέρεται ΠΟΥΘΕΝΑ, ούτε από σένα, ούτε από την όλιβ, ούτε από τη δημοσιογράφο!
    Μιλάτε για το κόστος διαμονής αλλά δε μιλάτε για τις ταρίφες των γιατρών!
    Η εντύπωση που δημιουργείται από κάποιον που ΔΕΝ παρακολουθεί το μπλογκ σας είναι ότι μιλάτε για το λογαριασμό, απλά!
    Εσάς υποτίθεται ότι σας αναστάτωσε η ταρίφα, όσο πάει το δωμάτιο, τόσο τσεπώνει κ ο γιατρός.
    Ή εσείς δε τα είπατε σωστά ή η δημοσιογράφος θέλει σχολή Μαλέλη (χιούμορ).
    υγ: συζήτηση κάνουμε, δε κοντράρω. Άλλωστε είμαι και η πιο φανατική αναγνώστριά σου! Γι'αυτό κάθομαι και σου γράφω έκθεση τώρα, χαχα, αν και αυτές οι συζητήσεις έχουν πιο γούστο όταν γίνονται λάιβ (που στο τέλος κάποιος τσαντίζεται, ανάβει τσιγάρα, πίνει μονοκοπανιά το γγγγουίσκι, κοκκινίζει, φουντώνει αλλά στην ουσία όλοι το ίδιο λένε αλλά με άλλα λόγια!)
    ΑΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος4/2/10, 6:31 μ.μ.

    to daglari egw to vrhka koryfaio,eseis peite o,ti thete!
    makari na einai ntaglari h athhna,ti pio wraio apo mia gynaika me podares?!:D

    paides,mia poy to anoiksate...to thema,na pw ki egw me th seira moy oti h dhmosia ygeia einai gia ton peonta!!!
    kai sas to lew kai ek twn esw ws foithtopoulo iatrikhs kai ws asthenhs h idia.h apolyth kseftila!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    kai de ftaiei mono to gamwkratos,ftaine kai oi gamwgiatroi.einai aparadektoi.
    oyte zwa na tan oi astheneis...mono ayto.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος4/2/10, 10:26 μ.μ.

    Δημόσιο(με φακελλάκι) και τη μπίχλα,κακοσυμπεριφορά κλπ! Χίλιες φορές ιδιωτικό. Αλλωστε οι τιμές έχουν πέσει.Και σε αντιμετωπίζουν με αξιοπρέπεια και επαγγελματισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συνήθως οι μαμάδες δεν επιλέγουν νοσοκομείο αλλά τον γιατρό εκείνο που τους εμπνέει εμπιστούνη που τις έχει πείσει για τις ικανότητες του που τις έχει κάνει να νιώσουν ασφαλείς για την έκβαση της εγκυμοσύνης τους. Αυτόν τον γιατρό ακολουθούν στο οποιο μαιευτήριο δεν επιλέγουν ξενοδοχειακή μονάδα και παρεπιπτόντως και έναν γυναικολόγο. Κατά τα λοιπά η εγκυμοσύνη δεν είναι ασθένεια ούτε όμως είναι η καθημερινότητα μας - αλλά αυτό δικαιούται να το πει μια γυναίκα που κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της συνέχισε να εργάζεται, να φροντίζει το σπίτι της και να διατηρεί τις όποιες δραστηριότητες της. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί την έπεσες (πεσατε) στην Άννα..... Όσο για το γεγονός ότι ήρθαν οι κάμερες σε εσάς το αφήνω ασχολίαστο

    ΑπάντησηΔιαγραφή