28.1.10

Παρακαλώ. καθίστε! (42 days left)



http://www.facebook.com/antonaros?ref=name#/notes/mano-antonaros/to-leophoreio-no90/292488061104

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος30/1/10, 3:50 π.μ.

    ....άχ Ολιβάκι μου, τό σύνηθες άλλοθι δέν είναι ότι κάνει πώς δέν σέ βλέπει....απλώς βολεύεται μέ τό...έλα μωρέ "χοντρή είναι"


    Ρένα Φατούρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/1/10, 6:02 π.μ.

    popo magoulaki pou eftiakse i olivia!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητοί Μάνο και Ολίβια
    Οι άνθρωποι σήμερα είναι αδιάφοροι για το τι συμβαίνει δίπλα τους. Σαφώς και είναι θέμα παιδείας η κοινωνική συμπεριφορά... Το θέμα είναι ότι πλέον αυτό είναι το σύνηθες. Παρατηρώ τους ανθρώπους δίπλα μου όταν κυκλοφορώ με το λεωφορείο, το τρόλει, το μετρό και η εξαίρεση είναι, όταν κάποιος σηκωθεί για να παραχωρήσει τη θέση του σε κάποιον που το έχει πραγματικά ανάγκη... Έγκυος? Τι είναι αυτό? Υπήρξα και καταλαβαίνω τι λέει η Ολίβια. Εάν ποτέ κάποιος σηκώθηκε για να καθίσω αυτός ήταν άντρας και όχι γυναίκα που υποτίθεται ότι ... καταλαβαίνει την κατάσταση... Ευτυχώς το γυιό μου που είναι 14 ετών τον μεγάλωσα έτσι ώστε να μην θεωρεί δεδομένο ότι η άδεια θέση του ανήκει μέχρι να κατέβει από το λεωφορείο. Η θέση παραχωρείτε ανα πάσα στιγμη... Και για αυτόν είναι το αυτονόητο. Δεν θα κάνει την πάπια ούτε θα ξύσει το αυτί του και θα σφυρίζει αδιάφορα... Άκουσα κάποια στιγμή και το : Έγκυος είσαι δεν είσαι άρρωστη! Ουδέν σχόλιον............ Με το καλό το μωράκι σας που ένα είναι σίγουρο. Σας έχει ήδη αλλάξει τη ζωή... Προς το καλύτερο φυσικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος30/1/10, 11:34 π.μ.

    Ψοφάω για αυτά τα βίντεο!

    Φιλιά από τον Ζωρζ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος30/1/10, 1:08 μ.μ.

    και μιας που μιλαμε για ευγενεια κι αγενεια να πω οτι πολυ καφρος αυτος που το μονο που ειχε να σχολιασει απ ολο το βιντεο ειναι το μαγουλο της ολιβιας"
    στις μερες τις ειναι ρε ανθρωπε η γυναικα τι περιμενες να ναι;ypodeigma kalligraμμης σιλουετας;
    εσυ χαιρεσαι να υποθεσω που παχυνε η ολιβ ε;na tan h zhlia pswwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwra....
    re kati agenestata xairekaka creatures pou kykloforoun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ναι, είναι αλήθεια, ότι κυκλοφορούν χαιρεκακα πλάσματα... όμως έχω την αίσθηση ότι στην προκειμένη περίπτωση μάλλον τρυφερούλικα ειπώθηκε... Ε?
    το "μαγουλάκι" ήταν cute λέξη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΝΟΝΤΕ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΔΑ ΜΑΣ,ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ,ΕΧΩ 2 ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΏ ΝΑ ΤΑ ΜΆΘΩ ΟΠΩΣ ΜΑΘΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ...ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΡΕΣΠΕΚΤ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΔΩ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ,ΑΠΛΑ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΓΟΥΛΑΚΙΑ ΜΑΙ ΧΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΟΛΙΒΙΑ.
    ΟΤΑΝ Ο ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ ΕΦΕΡΕ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ΜΗΠΩΣ** ΚΌΠΗΚΕ ΣΤΟ ΜΟΝΤΑΖ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή