12.12.09

super market (88 days left)

9 σχόλια:

  1. Ανώνυμος12/12/09, 9:12 μ.μ.

    Καλά κάνω εγώ και στέλνω την Φιλιππινέζα μου στο σούπερ μάρκετ για να αποφεύγω και την σύγχυση της ουράς

    Γιώργος Κ.

    Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/12/09, 12:16 π.μ.

    καλημέρα Μάνο!
    καλημέρα Ολίβια!
    καλημέρα μωράκι!
    φιλιά από mariaeyes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η λέξη "προτεραιότητα" στην Ελλάδα έχει μικρή σημασία (αν έχει κάποια σημασία δηλαδή!). Ως ΑμεΑ, το έχω μάθει αυτό καλά... Σε ότι αφορά τα super market, η λύση για την προτεραιότητα, είναι μια: αγορές από το internet! Έτσι το ταμείο δεν έχει ουρά, μόνο κανένα περιστασιακό network lag (μην ξεχνιόμαστε, ζούμε στην ευρυζωνική Ελλάδα!)

    Υ.Γ.: Καλή λευτεριά Όλιβ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος13/12/09, 3:49 π.μ.

    Πραγματικά η λέξη "προτεραιότητα" στην Ελλάδα δεν έχει σημασία. Το καλοκαίρι που ταξίδεψα στις Η.Π.Α διάφορα πράγματα μου έκαναν φοβερή εντύπωση κα μου άλλαξαν και τη γνώμη μου για πολλά γι αυτή τη χώρα.Οταν πήγαμε στο σταθμό του Σικάγο για να πάρουμε το τραίνο και ήρθε η ώρα να επιβιβασθούμε στην είσοδο της αίθουσας όπου είμασταν μαζεμένοι όλοι της ίδιας διαδρομής,πήρχαν δύο κυρίες υπάλληλοι του αντίστοιχου ΟΣΕ και έδιναν τις οδηγίες επιβίβασης.1.-Τα ΑμεΑ 2.-Οι ηλικιωμένοι 3.- Οι οικογένειες με παιδιά και μετά όλοι οι υπόλοιποι.Δεν ακούσθηκε τσικ και ας τολμούσε κάποιος να χαλάσει τη σειρά.Στο αεροδρόμειο του DETROIT πάλι τα ίδια η επιβίβαση στο αεροπλάνο με την ίδια σειρά.
    Εδώ εμείς δεν τηρούμε και δεν σεβόμαστε τίποτε μα τίποτε.Ούτε τις ράμπες στα πεζοδρόμεια για τα ΑμεΑ και τα παιδικά καροτσιάκα.Θεωρούμε ότι είναι ένα καλό μέρος για παρκάρισμα.
    Φιλάκια και στους δύο
    ρενα γαβρίλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος13/12/09, 6:16 π.μ.

    NASTE KALA KE PANTA ME XIOUMOR.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος13/12/09, 8:06 π.μ.

    ....πολύ καλημέρα σας, ευτυχισμένα παιδιά!!!!
    ....όταν μέ τό καλό γεννήσει τό Ολιβάκι, νά τά παραγγέλνετε τά καλούδια σας στό σούπερ μάρκετ, είναι κι αυτό μιά συγκλονιστική απόλαυση.....
    ....Ολιβάκι γιά τά μωρουδιακά,σαπούνι μασσαλίας "ειδικό γιά πληντύριο" καί τό αντίστοιχο μαλακτικό είναι τό...ιδανικό!!!!!ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΣΙΔΕΡΩΝΟΥΜΕ...ΓΙΑ ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ.
    ...άντε βρέ καί μέ τό καλό οί προετοιμασίες γιά τήν κορούλα σας καί ....ανηψιά μας!!!!!!!

    Ρένα Φατούρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος13/12/09, 2:24 μ.μ.

    Καλησπέρα σας παιδιά, καλώς να μας έρθουν οι άγιες-γιορτινές μέρες και με το καλό και υγεία το μωράκι σας.
    Καλά σου είπε η Όλιβ βρε Μάνο...πρώτη φορά στο σούπερ μάρκετ πήγες, ως φαίνεται! Πότε είδες εσύ σειρά προτεραιότητας για ειδικές κατηγορίες πελατών και την αναζητούσες κιόλας; όχι πες μου κι εμένα να πηγαίνω εκεί!!!
    Εδώ, φτάνει η σειρά σου, μετά από χίλιες ταλαιπωρίες και εμφανίζεται έξαφνα η φίλη της ταμίας(σκασίλα μας), η κυρία που την περιμένει κάποιος (χέστηκα!!!),ή κάποιος πονηρός που προσπαθεί να χωθεί πλαγίως!!!Στο Μόναχο νόμιζες πως ήσουν ακόμα;
    Ανδριάνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος13/12/09, 3:11 μ.μ.

    To massalias vrwmaei kai tha mastourwsei to bebe!!! Kati mwroudistiko kai aosmo Olivia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανδριάνα, δεν το αναζητούσα... ήταν εκει: τολεγε με ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ: Υαμείο προτεραιότητας και είχε και εικονίτσα με εγγυο και αναπηρικό καροτσάκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή